Campingvakanties in luxe accommodaties

Camping Domaine La Yole in Valras Plage

vrijdag, 13 januari 2012

Camping Domaine La Yole ligt in een behouden gebied aan de Middellandse Zee in Frankrijk. Camping Domaine La Yole is een groots opgezet vijf sterren camping. Je kunt er vakantie vieren en ontspanning vinden. Op camping Domaine La Yole heerst een echte campingsfeer. Domaine La Yole Wine Resort, een oord van wijncultuur en mediterrane tradities, is de locatie voor een onvergetelijke campingvakantie!

Boek nu een volledig ingerichte tent of luxe stacaravan op camping Domaine La Yole!

Het avonturenpark van camping Domaine La Yole staat garant voor plezier en sensatie. Onder toezicht van ervaren begeleiders, beleef je een spannende tocht door de bomen. Van touwladder naar kabelbaan (meer dan 100m!). Over 56 platformen zijn parcours uitgezet. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden zodat het hele gezin mee kan doen. Voor de allerkleinsten is er de verrassende avonturenmijn van elkaar opvolgende minitunnels.

Domaine La Yole heeft een waterpretpark met meer dan 1000m2 wateroppervlakte en 3000m2 oppervlakte voor zonnebaden. Het is voorzien van verwarmingssysteem zodat er het hele seizoen gebruik gemaakt kan worden van het zwemparadijs. De glijbanen, stroomversnelling en het kinderbad zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden, verwarmd.

Met de kinderen kunt u door de kinderboerderij wandelen en van dichtbij dieren bekijken. Bij de kinderboerderij kunt u de zelfverbouwde groente en fruitproducten van Domaine La Yole Wine Resort proeven en kopen. Bij de wijnwinkel op de camping kunt u kennis maken met de beste wijnen. De bakker zorgt iedere dag voor vers brood en andere lekkernijen. Ook vindt u er de "Club des Jeunes" waar de kinderen en tieners zich uit kunnen leven.

Boek een luxe kampeeraccommodatie op camping Domaine La Yole in Frankrijk!


« Terug naar nieuwsoverzicht