Campingvakanties in luxe accommodaties

Lodgetenten van Roan voor comfortabel kampeergenot

donderdag, 25 september 2014

Roan verhuurt verschillende types lodgetenten op campings in Frankrijk en Italië.
De lodgetenten van Roan zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen!
Samen genieten van een luxe campingvakantie in een lodgetent van Roan!

Boek voordelig een comfortabele lodgetent bij Roan!
Optimaal en comfortabel genieten op de camping!

Lodgetent Woody
De lodgetent Woody is een prachtige ruime lodgetent (25m2) die in z'n geheel op een houten veranda op zo'n 30 cm hoogte staat. U kunt overal in de tent rechtop staan, want de wanden van deze lodgetent zijn recht. U krijgt hierdoor een heerlijk gevoel van ruimte! Op de geheel vlakke vloer ligt laminaatzeil met houtmotief, waardoor u comfortabel in uw lodgetent kunt rondlopen.

Lodgetent Luxe
De Lodgetent Luxe is bijzonder ruim van binnen, maar liefst 5.00 x 7.00 meter. Deze lodgetent is voorzien van een badkamer met douche (warm en koud stromend water) en toilet. In de ene slaapkamer treft u een hemelbed aan van 1.60 x 2.00 mtr. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed (0.70 x 2.00 mtr). In de woonkamer kunt u van de bank een comfortabel 2-persoonsbed maken (1.40 x 2.00 mtr.) Door de rechte muren en het hoge plafond krijgt u binnen een heel ruimtelijk effect. De tent is geschikt voor max. 6 personen. De tent is voorzien van een uitgebreide keuken in teakhout, hoge dubbeldeurs koelkast, teakhouten meubels en luxe tuinmeubilair. De gehele tent staat op een ruime houten veranda!

Lodge-tent
Bij het ontwerpen van de Lodge-tent heeft Roan zich laten inspireren door Oosterse en Afrikaanse invloeden. Bijzonder is de grote veranda waar deze tent op staat. De Lodge-tent zelf is bijzonder ruim: maar liefst 6.00 x 6.00 meter. Door de rechte muren en het hoge plafond krijgt u binnen een heel ruimtelijk effect. De tent is geschikt voor max. 6 personen, en is voorzien van o.a. uitgebreide keuken, een extra groot 2-persoonsbed (1.60 x 2.00 mtr), kasten en luxe tuinmeubilair met kussens. Aan de tent zit een grote vaste luifel waardoor u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. De lodgetent beschikt over een toilet.


« Terug naar nieuwsoverzicht