Campingvakanties in luxe accommodaties

NIEUW: camping groep Sadaya in Frankrijk

vrijdag, 27 januari 2012

Sandaya is een nieuwe camping groep met zeer mooie 3 en 4 sterren campings in de mooiste streken van Frankrijk. Sandaya verwelkomt u in Languedoc-Roussillon, aan de Côte d'Azur, aan de Atlantische kust, aan de prachtige Normandische kust en in hartje Parijs. Sandaya heeft voor iedereen wat wils.

Geniet tijdens uw campingvakantie aan het strand of midden in de natuur op een camping van Sandaya

Om u nog meer comfort te kunnen bieden garandeert Sandaya dat u altijd kan beschikken over de beste faciliteiten.

Stacaravans
De stacaravans van Sandaya zijn pas vernieuwd en zijn voorzien van de meest recente apparatuur en uitrusting. Zo kunt u comfortabel genieten op de schitterende campings in een luxe stacaravan van Sandays.
Meer informatie over de Stacaravans van Sandaya

Lodges
Sandaya is trots om u vanaf 2012 een nieuwe accommodatietype te kunnen aanbieden: luxueuze Lodges! Ervaar deze nieuwe manier van vakantie beleven. Onze Lodges zijn voorzien van alle comfort die u nodig heeft voor een perfect verblijf.
Meer informatie over de Lodges van Sandaya

Paalwoningen
Ook de paalwoningen zijn een nieuwigheid bij Sandaya. Deze accommodaties bieden een origineel alternatief om uw vakantie te beleven. Onze paalwoningen zijn enkele meters hoog gebouwd en herinneren u vast en zeker aan de zorgeloze momenten uit uw jeugd. Want zeg nu zelf: een boomhut hebben we allemaal wel eens gebouwd!
Meer informatie over de Paalwoningen van Sandaya
« Terug naar nieuwsoverzicht