Campingvakanties in luxe accommodaties

Campingvakanties in stacaravan of luxe tent bij Roan

woensdag, 19 september 2012

Bij Roan kunt u kiezen uit 2 soorten tenten, de bungalowtent en de lodgetent, allebei geschikt voor maximaal 6 personen, en 3 soorten stacaravans. Alle accommodaties zijn voorzien van uitstekende bedden van 2.00 meter lang en een hoge koelkast met apart vriesgedeelte. Al de bungalowtenten van Roan Comfort Camp hebben een partytent en een gronddoek voor de tent zodat er geen zand naar binnen loopt. Alle stacaravans van Roan zijn ruim, bijzonder comfortabel en van een kwalitatief hoog niveau. Ze zijn standaard uitgerust met gratis airco en houten veranda .

Luxe campingvakanties in stacaravan, bungalowtent of lodgetent van Roan Comfort Camp op kwaliteitscampings in Frankrijk, Italië, Kroatië en Slovenië. Boek nu voordelig online!

Roan verzorgt al 26 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. Begonnen met 3 campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland, is Roan inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die op 38 campings accommodaties aanbiedt. Roan biedt campingvakanties aan op zorgvuldig geselecteerde campings in Italië, campings in Frankrijk, campings in Kroatië of camping in Slovenië. Roan zorgt voor een perfect uitgeruste bungalowtent of stacaravan op één van de speciaal voor u geselecteerde kwaliteitscampings in Frankrijk, Italië, Kroatië en Slovenië.

« Terug naar nieuwsoverzicht