Campingvakanties in luxe accommodaties

Heerlijke campingvakanties in prachtige Tirol

maandag, 9 september 2013

Heerlijk wandelen in Tirol
Er is geen mooiere regio om te wandelen als het prachtige Tirol in Oostenrijk. In Tirol is er voor iedere wandelaar wat wils. Je kunt er zowel eenvoudige gezinswandelingen maken als wandelingen met veel hoogteverschillen. Wandelroutes door schitterende alpenweiden, watervallen, bergmeren en vergezichten. Neem een rugzak met eten en drinken voor onderweg mee en geniet van de prachtige natuur van Tirol.

Heerlijk fietsen in Tirol
In Tirol zijn meerdere fiets- en mountainbikeroutes te vinden. De fietsroute die er met kop en schouders boven uit steekt is de Bike Trail Tirol. Deze route gaat dwars door het prachtige landschap van Tirol en bestaat uit meer dan 800 kilomter aaneengesloten fietsroutes. Voor iedereen zijn er schitterende fietsroutes te vinden, van redelijk vlakke routes tot uitdagende routes voor mountainbikers.

Heerlijk kamperen in Tirol
In Tirol zijn meerdere luxe campings te vinden waar u heerlijk kunt kamperen. De campings beschikken over staanplekken, maar ook kunt u vaak een ingerichte bungalowtent of stacaravan huren. Tirol is een uitstekende optie voor een actieve campingvakantie voor het hele gezin. Heerlijk genieten van het buitenleven!


Onze campingtips in Tirol!
Camping Achensee
Camping Ferienparadies Natterer See
Camping Seeblick Toni
Camping Wolfgangsee
« Terug naar nieuwsoverzicht